In de nacht van 12 op 13 februari ging op de parkeerplaats van Mennistenerf de gezamenlijke rolstoelbus van Mennistenerf en Pennemes in vlammen op. De politie gaat uit van brandstichting. Chantal Schriekenberg van CW Productions kwam meteen in actie en heeft samen met haar team een benefietconcert georganiseerd. Het concert vindt plaats op zaterdag 16 maart van 14 tot 16 uur in Mennistenerf (H. Gerhardstraat 77, Zaandam).

We vinden dit een heel mooi gebaar en waarderen de hulp van CW Productions heel erg. De rolstoelbus was gelukkig allrisk verzekerd, dus er wordt een gedeelte teruggekregen van de verzekering. Maar helaas is dat alleen de dagwaarde. En die dekt niet de aanschaf van een nieuwe bus. Een nieuwe bus moet bovendien nog aangepast worden voor rolstoelen.

CW Productions is een vrijwilligersorganisatie die heel veel activiteiten en concerten organiseert in onder andere buurthuizen en verzorgingshuizen. Ze hebben een aantal zangers bereid gevonden om op te treden tijdens het benefietconcert en steken veel tijd in de organisatie van het concert. En dat vinden we hartverwarmend!