Mennistenerf Uitbureau

Het Mennistenerf Uitbureau organiseert regelmatig gezellige dagjes weg. De ene keer is het een bezoek aan een rozenkwekerij, de andere keer rijdt de bus naar Scheveningen of organiseren we een stamppottentocht.
Afhankelijk van het uitje is het inclusief of exclusief lunch. De uitjes duren soms een hele dag en soms een halve dag. De kosten variëren van € 25,- tot € 45,- per persoon.
De bustochten worden aangekondigd via Facebook en via deze website. U kunt ook altijd even bellen naar onze receptie om te informeren naar het volgende uitje.

Stamppottenlunch in Wognum
Op woensdag 28 februari 2024 is er weer een uitje van Uitbureau Mennistenerf. Dit keer gaan we richting Wognum voor een winterse stamppottenlunch. U kunt genieten van verschillende lekkere stampotten en als dessert staat er een coupe ijs met fruit op het menu. Voordat het straks lente gaat worden, nog even proeven van een winters sfeertje!
Een kaartje kost 33,00 euro (incl. bus en lunch) en is te koop op elke donderdagmiddag in de hal van Mennistenerf (tussen 13.30 uur en 15.30 uur). De bus vertrekt om 11 uur vanaf Mennistenerf en thuiskomst is rond 16.30 uur. Als u het uitje onverhoopt moet afzeggen, zijn we genoodzaakt om toch de helft van de kosten in rekening te brengen.