Op vrijdagmiddag 9 juni is er weer een Parkinson Café in Mennistenerf. Gastspreker Danielle Duyvestijn zal een presentatie geven over logopedie bij Parkinson. Om alles goed voor te bereiden, zou de organisatie graag willen weten of u komt. U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar info@parkinsoncafezaanstad.nl. In de maanden juli, augustus  en september is er geen Parkinson Café. Het eerstvolgende café is op vrijdag 13 oktober. Er is dan een presentatie van Zaanapotheker Sabri Yiğit. Parkinson Café Zaanstad is een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen) en hun partners, familie of vrienden. Het Café vindt plaats van 14.15 tot 16 uur (zaal open om 14 uur). De entree is 2,50 euro. Adres: Mennistenerf, H. Gerhardstraat 77, Zaandam.
Meer info: www.parkinson-vereniging.nl/zaanstad