In juni en september 2022 rijdt er een Zomerbus door Zaanstad. Alle Zaanse 65+-inwoners zijn van harte welkom om wat te komen drinken in de bus en om in gesprek te gaan over ouder worden in Zaanstad. Wat betekent het voor u om ouder te worden in de wijk waar u woont? Waar denkt u dan aan? Wat houdt u bezig? Praat erover met leeftijdsgenoten en mensen die eraan werken dat u prettig blijft wonen in uw wijk. U kunt vragen stellen of van gedachten wisselen over onderwerpen als prettig wonen, gezondheid, mensen ontmoeten, geld besparen, veiligheid en meer.

Waar komt de bus in juni naartoe?
14 juni Assendelft, naast Dorpsstraat 350 13.00-17.00 uur
21 juni Krommenie, Rosariumplein 13.00-17.00 uur
23 juni Westerwatering, Langeweide / Volendamstraat, Zaandam 13.00-17.00 uur
30 juni Koog aan de Zaan, ter hoogte van de Verzetstraat 10 13.00-17.00 uur.

In september staat de bus in andere wijken. Kijk voor alle informatie over de standplaatsen en de Zaanse Zomerbus op www.zaansezomerbus.nl.

De bus komt langs namens woningcorporaties, zorgorganisaties, buurthuizen, Zaankanters voor elkaar, GGD, vertegenwoordigers van ouderen, gezamenlijke huisartsen, Sociaal Wijkteams en de gemeente Zaanstad.