Valentijnsdag is allang niet meer alleen voorbehouden aan de Amerikanen. Ook in Nederland zijn er steeds meer mensen die dit feest vieren en deze dag aangrijpen om iemand die ze lief hebben of die ze een warm hart toedragen eens extra in het zonnetje zetten. Mennistenerf ontving stapels Valentijnkaarten via Postmaatje voor haar bewoners die allemaal zijn uitgedeeld.

Maar er waren niet alleen veel kaarten, ook Albert Heijn heeft onze bewoners in het zonnetje gezet. Er werden prachtige rode rozen uitgedeeld door hen en er was voor iedereen een heerlijke doosje chocolade.

Verder was ook pianist Mark Kirkenier te gast bij ons. Zijn muziek komt recht uit zijn hart, stroomt zijn vingers in en vertaalt zich in een verhaal, waarmee hij iedereen weet te raken.

Wij bedanken Postmaatje, Albert Heijn en Mark Kirkenier voor het mede mogelijk maken van deze liefdevolle dag.