Het Mennistenerf is een kleinschalige warme woonzorgorganisatie in Zaandam-Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om aan onze bewoners de zorg te verlenen die je wilt.

Wij zoeken voor de afdeling intramurale zorg een

 

Verzorgende IG
Voor 28 uur in de week

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken op onze afdeling Intramurale Zorg en voert alle taken uit die bij de functie Verzorgende IG horen. Je stemt de zorg af op de behoefte van de bewoners met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat bekent dat de wensen en behoeften van onze bewoners voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk.

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk, eenvoudige verpleegkundige taken en het ronddelen van maaltijden.

Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt bewoners. Soms verricht je palliatieve zorg. Je hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en signaleert tijdig veranderingen in hun gezondheidssituatie.

Wij vragen

Een afgeronde zorgopleiding mbo niveau 3 en kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om jouw werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 28 uur per week;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband;
  • Salaris volgens cao afhankelijk van opleidingsniveau VVT/FWG 35;
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, reageer dan direct via het sollicitatieformulier of stuur je brief en CV naar Bettina Haupt van de afdeling P&O, b.haupt@mpczaandam.nl. Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Ellen Meijns, teamleider intramurale zorg via e.meijns@mennistenerf.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure. Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.