Het Mennistenerf is een kleinschalige en warme woonzorgorganisatie in Zaandam-Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om de zorg te verlenen die je wilt.

Heb je hart voor de zorg en werk je graag met ouderen, dan is deze vacature iets voor jou!

 

Verzorgende IG Extramurale Zorg
Voor 20-24 uur per week

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken op onze afdeling Extramurale Zorg en voert alle taken uit die bij de functie Verzorgende IG horen. Je werkt bij de cliënten thuis en stemt de zorg af op hun behoefte met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat betekent dat de wensen en behoeften van onze bewoners voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk.

 

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging en eenvoudige verpleegkundige taken. Zo nodig verricht je palliatieve zorg.

Bij dat alles heb je oog voor het welbevinden van de cliënten en signaleer je tijdig veranderingen in hun (gezondheids)situatie.

 

Wij vragen

Een afgeronde zorg opleiding op niveau 3 of je bevind je in de eindfase van jouw opleiding. Je hebt kennis van, en affiniteit met, de doelgroep en je kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een contract voor 20-24 uur per week waarbij we werken in ochtend-, avond- en weekenddiensten, uiteraard ook op feestdagen;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband;
  • Salaris volgens cao VVT/FWG 35 en afhankelijk van opleidingsniveau;
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

 

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, stuur dan je brief en CV naar Bettina Haupt van de afdeling P&O, via b.haupt@mpczaandam.nl. Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Mirelle van der Meer, teamleider EMZ, via m.meer@mennistenerf.nl.