Mennistenerf is een kleinschalige warme woonzorgorganisatie in Zaandam Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om de zorg te verlenen die je wilt.

Wij zoeken voor de afdeling intramurale zorg een

 

Verpleegkundige niveau 4
(24 uur/week)

 

Wat ga je doen?

Je coördineert alle zorg rondom cliënten waarbij de zorg wordt afgestemd met andere in- en externe hulpverleners. Je stelt zorgafspraken vast en ondersteunt de zelfredzaamheid van de cliënten met zorg en verpleegkundige taken. Het gaat daarbij veelal om een complexe en/of chronische zorgvraag.

Je leert de bewoners kennen en bouwt een vertrouwensrelaties met hen op. Je observeert en signaleert lichamelijke en psychische ziektebeelden en handelt daarnaar. Je stelt de bewoners centraal en stemt jouw werkzaamheden af op hun behoeften met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan.

Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over verpleegtechnische zaken. Je begeleidt, adviseert en informeert hen proactief om de kwaliteit van zorg te bevorderen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de bewoners.

Wij vragen

Minimaal een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4, kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een contract voor 24 uur per week.
  • Werken in een cyclisch rooster met daarin ook avond- en weekenddiensten
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijk blijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao max VVT/FWG 45
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, reageer dan direct via het sollicitatieformulier of stuur je brief en CV voor naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mpczaandam.nl. Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Ellen Meijns, teamleider intramurale zorg, e.meijns@mennistenerf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure. Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.