Vrijdag 2 oktober houdt Woet Gianotten, arts-psychotherapeut, een lezing in het Parkinson Café Zaandam. Woet zijn aandachtsvelden liggen op het gebied van seksualiteit en intimiteit bij chronische ziekten, revalidatie en bij ouderen. Hij zal aandacht besteden aan het veelal verstoorde seksuele evenwicht door Parkinson en zal daar adviezen voor geven, maar ook praktische tips en trucjes. Ook is er informatie over de voordelen van intimiteit. Na de lezing is er tijd voor vragen. Die vragen kunnen ook anoniem op papier gesteld worden.

Het programma zal als vanouds veel informatie bieden maar ook voldoende ruimte geven om gezellig met elkaar contact te hebben. U hoeft zich niet aan te melden, de aanvang is 14.00 uur en de toegang bedraagt € 2,-. Wel dient u zich te registreren bij binnenkomst én kunnen wij maximaal 30 personen verwelkomen i.v.m. de coronamaatregelen.
Heeft u vragen over het eerste bezoek aan Parkinson café Zaandam in deze coronatijd ? Belt u met Mennistenerf 075-6123262.

 

Programma 2020:
4 september Stoelyoga door Marcella van de Yoga Poort
2 oktober Seksuoloog dhr. W. Gianoten
6 november Boekpresentatie beter leven met een chronische ziekte door Peter van de Berg
4 december Film ‘Samen’ van Kees Rijninks en Carmen Cobos