Door het versoepelen van de maatregelen kan het Parkinson Café Zaandam stap voor stap haar deuren weer voor u openen. In deze lastige periode door het coronavirus ziet het leven er voor veel mensen anders uit dan normaal, zo ook voor alle mensen met de ziekte van Parkinson of een Parkinsonisme en hun naaste. Gelukkig kunnen zij elkaar weer in levende lijve gaan ontmoeten in het lokale Parkinson café, zij het op gepaste afstand 1,5 meter afstand.
Op 4 september a.s. starten wij opnieuw met onze maandelijkse bijeenkomsten om 14.00 uur. Natuurlijk worden daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen om een zo veilig mogelijke bijeenkomst te houden. Voor deze eerste middag is Marcella uitgenodigd van de Yoga Poort, zij zal een workshop stoelyoga verzorgen.
Het programma zal als vanouds veel informatie bieden maar ook voldoende ruimte geven om gezellig met elkaar contact te hebben, iets wat we de afgelopen tijd enorm gemist hebben. U hoeft zich niet aan te melden, de aanvang is 14.00 uur en de toegang bedraagt € 2,-.
Heeft u vragen over het eerste bezoek aan Parkinson café Zaandam in deze coronatijd ? Belt u met Mennistenerf 075-6123262.

 

Programma 2020:
4 september Stoelyoga door Marcella van de Yoga Poort
2 oktober Seksuoloog dhr. W. Gianoten
6 november Boekpresentatie beter leven met een chronische ziekte door Peter van de Berg
4 december Film ‘Samen’ van Kees Rijninks en Carmen Cobos