Op donderdag 2 augustus vindt van 15.00-17.00 uur in Wijkcentrum Dirk Prins aan de A.G. Verbeekstraat in Zaandam de maandelijkse Parkinson informatiebijeenkomst plaats. Onder het genot van een kopje koffie of thee, met wat lekkers er bij, kunt u elkaar ontmoeten. Er is gelegenheid te praten over de mooie en minder mooie momenten uit uw leven, dat is veranderd door de gevolgen van Parkinson.

Deze keer Anne Wil Siegmund een demonstratie geven over de Rollz Motion. Dit is een rollator die gemakkelijk in een rolstoel veranderd kan worden.

Dit is de laatste bijeenkomst op donderdag, in september is er geen bijeenkomst en vanaf 5 oktober is de bijeenkomst iedere eerste vrijdag van de maand van 14.00-16.00 uur in de Arend Dik zaal in het Mennistenerf. Op vrijdag 5 oktober van 14-16 uur is de feestelijke opening van het officiële Parkinson Café.

Iedereen met Parkinson, inclusief partner/mantelzorger is van harte welkom. Wilt u aanwezig zijn? De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.