Dinsdag 10 juli organiseert De Tijdmachine het Gouwe Ouwe Feest. Dit is een ouderwets gezellige middag met een muzikale reis naar de jaren 60. De huisband, De Tijdmachinisten, speelt de grote hits; van Elvis Presley tot Wim Sonneveld.

Meer dan muziek
Bij Gouwe Ouwe staat contact centraal. Er wordt samen gezongen, gedanst en gesjanst, net zoals in de kroeg op het Rembrandtplein in Amsterdam of de Oude Veiling in Aalsmeer. Voor Gouwe Ouwe wordt de grote zaal van Mennistenerf tijdelijk omgebouwd tot ‘kroeg’. U als bezoeker wordt in de watten gelegd en kunt een dansje meedoen. Er is geen vast programma, de muzikanten spelen in op wat er in de zaal gebeurt.

Komt u ook gezellig langs? Het feestje begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur, de toegang is gratis!

 

Meer informatie: https://www.stichtingdetijdmachine.nl/kalender/gouwe-ouwe-mennistenerf/