Op donderdag 1 februari vindt van 15.00-17.00 uur in Wijkcentrum Dirk Prins aan de A.G. Verbeekstraat in Zaandam alweer de tweede Parkinson informatiebijeenkomst van 2018 plaats. Johanneke Meijer komt deze bijeenkomst langs om meer informatie te geven over het transfer bed. Zij is ergotherapeute bij Evean Ergotherapie Thuis en is al jaren aangesloten bij het Parkinson Netwerk Zaanstad. Ergotherapie denkt heel praktisch en gaat ook na hoe u het beste kunt leren. Bijvoorbeeld het in en uit bed komen. Hierbij kunnen verschillende manieren geprobeerd worden, met en zonder hulp van de mantelzorger.
Johanneke kijkt mee hoe de mantelzorger zich zo min mogelijk kan belasten. Als de andere manieren niet lukken, wordt er samen gekeken of er hulpmiddelen mogelijk zijn.

Wilt u aanwezig zijn? De toegang is gratis, alleen de koffie en thee is tegen betaling. Vooraf aanmelden is niet nodig.