Angela Groothuizen bezocht het Mennistenerf afgelopen dinsdag (13 december 2016) uit naam van het Ouderenfonds. Het Ouderenfonds zet zich in voor kwetsbare ouderen in Nederland. Angela is hun speciale kerstambassadeur en is onder andere bekend van RTL Live, The Voice en natuurlijk de Dolly Dots, Zij bezocht een drietal cliënten om hen een kerstkaart te overhandigen. Deze kerstkaarten waren geschreven door voor hen onbekende mensen die hen via het Ouderenfonds fijne feestdagen wilde wensen. Daar waar de heer Helmhout en mevrouw Bleeker het moeilijk vonden te begrijpen dat iemand die hen niet kende hen tóch een kerstkaart stuurde, had mevrouw Van der Stelt direct een plan. Zij kocht de volgende dag ook een kerstkaart en stuurde deze op naar het Ouderenfonds. Het Ouderenfonds op zijn beurt zal er voor zorgen dat deze kaart bij een eenzame oudere wordt bezorgd.

img_0467 img_0463