image-0-0-14268460_1

Foto gemaakt door Pascal Fielmich

Op initiatief van Nursel Kocaertugrul heeft de handwerkgroep wekenlang mutsjes gehaakt. Dinsdag werden 6500 mutsjes overgedragen aan het Nationaal Ouderen Fonds. Dit fonds krijgt voor elk mutsje 20 cent van sapfabrikant Innocent. En in januari staan de mutsjes in de winkel op de flesjes.

Twee ochtenden per week haakten de dames van de handwerkgroep voor het goede doel en hebben zij elk vele mutsjes gemaakt om zo tot dit enorme aantal te komen. Geen mutsje is gelijk! Mede onder begeleiding van Hatice Dogan en Marjolijn Stroobach was het elke ochtend volop gezelligheid. De wol die ze gebruiken is allemaal gratis, het zijn restjes of wol die aangeboden wordt door mensen die opruimen, daarom zijn er ook zoveel verschillende kleurtjes. We zijn erg trots op deze enthousiaste handwerkgroep.