In de kwaliteitsweek die dit jaar werd gehouden van 3 tot en met 7 oktober werden tal van activiteiten georganiseerd die je dag kunnen kleuren! De hal, pantry en tuin waren kleurrijk en vrolijk versierd. Zo was er bijvoorbeeld door de dames van de handwerkclub en bewoners van de 1e etage al weken gebreid en gehaakt om de pilaren in de pantry een vrolijke aanblik te geven.

Dinsdag was er een verwenmiddag in de kapsalon waar cliënten een handmassage, gezichtsverzorging, en/of handverzorging (bijvoorbeeld nagellakken) konden krijgen. Op woensdag werden en smoothies gemaakt en uitgedeeld in het restaurant. En om nog meer kleur toe te voegen konden cliënten op donderdag meedoen met schilderen in het restaurant of mandala’s teken op Kleinschalig Wonen en de Dagverzorging. Deze speciale week werd afgesloten met een optreden van het Wereldvrouwen Koor.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC