_koe6344Op woensdag 14 september was het eindelijk zover. Een dagje uit met alle vrijwilligers van Mennistenerf naar Wild Land Adventure te Emmen.

Het was vroeg opstaan voor iedereen want om 7.30 uur vertrok de bus al. Na een rit van 2,5 uur kwamen we aan en kon iedereen zich uitleven in het park. Een mooi park met drie gebieden:

Jungola, met een mooie vlindertuin, slingerapen, olifanten en nog veel meer. Varen met een bootje door het gebied.

Serega, met savanne, woestijn, nijlpaardenpoel, leeuwenberg, stokstaartjeskuil enz. hier konden we met de bus door heen.

Nortica, met een ijsberenbaai, pinguïnstrand, robbenhaven en een Norticatheater. Hier werd een 3D film gedraaid. Om deze goed te kunnen zien heb je een speciale bril nodig. Spectaculair!

_koe6233 _koe6240 _koe6228 _koe6257 _koe6285

Natuurlijk had iedereen bij aanvang een entreekaart, een lunchkaart en een koffie met gebakkaart gekregen. Deze kon naar behoefte en tijd worden gebruikt.

Na een enerverende dag verzamelden we eind van de middag moe, warm maar voldaan weer bij de bus voor de terugreis. Het was ruim 30 graden die dag, maar gelukkig hadden we airco in de bus. Weer aangekomen bij Mennistenerf stond een heerlijke maaltijd voor iedereen klaar, gemaakt door de keuken.

_koe6376 _koe6327 _koe6397 _koe6344 _koe6411

We kijken terug op een heerlijke dag waarbij we met elkaar genoten hebben. Op deze manier willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Er wordt veel werk door hen verzet en dat waarderen wij enorm.

 

Wilt u alle foto’s bekijken? Klik hier