Feestelijke heropening Wijkcentrum Dirk Prins

wp-opening1

Wethouder Rita Visscher verricht de opening.

Na een flinke verbouwing die de gehele zomer in beslag nam, is voormalig Wijksteunpunt Dirk Prins omgetoverd tot een prachtig en ruim Wijkcentrum voor Zaandam-Zuid!

De zalen zijn omgetoverd in prachtige lichte ruimtes met moderne groene tinten, mooie strakke meubelen die toch een huiselijke sfeer uitstralen.

Mevrouw Anne-Els Rensenbrink, directeur-bestuurder Mennistenerf, hield een inspirerend verhaal over het wijkcentrum en gaf al gauw het woord aan wethouder Ria Visscher. Zij heeft zich onverschrokken getoond in een spannend en educatief samenspel met heuse roofvogels van Birdlive uit Zaandam. Een grote uil bracht de sleutel van het wijkcentrum, zodat het officieel voor geopend kon worden verklaard. De zalen hebben de toepasselijke namen ‘Mus’, ‘Merel’ en ‘Ekster’ gekregen. Vervolgens heeft Birdlive nog een kleine vogelshow gegeven en veel verteld over de uilen die ze mee hadden gebracht. De aanwezigen waren zichtbaar verrast toen de uilen over hun hoofden vlogen.

Vanaf nu worden er weer dagelijks in de diverse ruimtes vele activiteiten georganiseerd waar iedereen van harte welkom is. Het wijkcentrum hoopt u spoedig te ontmoeten aan de A.G. Verbeekstraat 35 in Zaandam.

Kijk bij ons binnen:

Recent Nieuws