Culinaire avond

Het gezellige restaurant van Mennistenerf opent haar deuren weer voor de culinaire avond. Op elke laatste vrijdag van de maand kunt u genieten van een culinaire avond georganiseerd bij Mennistenerf.

Op vrijdag 24 september trappen we af met een heerlijk Indonesisch buffet omdat we u nog graag even in zomerse sferen willen brengen. De kok en zijn keukenbrigade laten zich inspireren door de Gordel van Smaragd met zijn 17.000 eilanden en zetten allerlei authentieke gerechten op het buffet voor u klaar. Selamat makan (= eet smakelijk)!

Bij binnenkomst wordt u gevraagd zich in te schrijven op het bezoekersregistratieformulier bij de receptie. Deze lijst wordt bijgehouden om de GGD Zaanstreek Waterland in staat te stellen contact- en brononderzoek uit te voeren in geval van een besmetting met het Covid-19 virus. Ook blijft de anderhalve meter maatregel zoals deze maatschappelijk geldt ook binnen Mennistenerf van kracht, evenals goede handhygiëne. U kunt hiervoor gebruik maken van de voorzieningen op de locatie.

U bent van harte welkom om 18.00 uur, de kosten voor deze culinaire avond bedragen € 18,50 per persoon. Vanwege de coronamaatregelen is er slechts beperkt plaats, dus wacht niet te lang met reserveren. Doet u dat door te bellen met de receptie: (075) 6123262.