Creatief bezig zijn

 

De handwerkclub

Tailor instrument in white backgroundDe handwerkclub is ruim 45 jaar geleden opgericht door mevrouw Van Regteren. Elke dinsdagochtend is er een gezellige groep dames bezig te vinden in het Mennistenerf met naald en draad om de mooiste creaties te maken. Het handwerken varieert van breien, borduren tot haken en tevens wordt de naaimachine met regelmaat gebruikt. Maar ook heel belangrijk is dat de dames vooral veel plezier en werkpret hebben.

Zij maken prachtige producten o.a. gebreide babysokjes, sloffen, gehaakte en gebreide kussens, sjaals en mutsen, tassen, tafelkleed, te veel om op te noemen.

Mocht uw interesse zijn gewekt om ook deel te willen nemen aan de handwerkclub of wilt u graag kijken, de deur is altijd open. U bent van harte welkom op alle dinsdagen en woensdagen van 09.00 uur tot 11.30 uur.

 

De schildersclub

Eens in de veertien dagen op maandagmiddag is de schildersclub. Cor Treffers is de begeleider van de groep. Hij geeft iedereen de ruimte en bemoedigt je om op je eigen wijze aan de slag te gaan.

Er is tekenmateriaal, verf en witte doeken aanwezig om de mooiste kunstwerken te maken! Cor Treffers is tekendocent geweest en weet heel veel van kunst!

De schildersclub is op maandag eens in de veertien dagen en begint om 14:30 in ‘T Trefpunt.