Vacatures

 

Hieronder staan alle vacatures vermeld die wij op dit moment hebben. Staat de passende vacature er voor jou niet bij, dan nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen via de onderstaande knop.

Mocht je op zoek zijn naar een stageplek, dan verzoeken wij je te mailen met één van onze stagebegeleiders via: stageplek@mennistenerf.nl.

 

Dagbestedingscoach

Voor onze afdelingen Intramurale Zorg zoeken wij een   Dagbestedingscoach (voor 20 uur per week)   Wie zijn wij? Het Mennistenerf is een kleinschalige zorgorganisatie gericht op de (wijk)bewoners van Zaandam-Zuid. Onze cliënten (binnen en buiten het zorgcentrum)...

Lees meer

Verpleegkundige niveau 4

Heb jij hart voor de zorg, bouw je graag een band op met jouw cliënten en werk je graag in een warme organisatie waar je ertoe doet dan is deze vacature iets voor jou Verpleegkundige niveau 4(aantal uren per week in overleg)   Wat ga je doen? Je coördineert alle zorg...

Lees meer

Overweegt u vrijwilliger bij ons te worden? Wij kunnen altijd wat extra handjes gebruiken. Gaat u hiervoor naar onze pagina vacatures voor vrijwilligers.

Kijk bij ons binnen: