Vacatures

 

Hieronder staan alle vacatures vermeld die wij op dit moment hebben. Staat de passende vacature er voor jou niet bij, dan nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen via de onderstaande knop.

Mocht je op zoek zijn naar een stageplek, dan verzoeken wij je te mailen met één van onze stagebegeleiders via: stageplek@mennistenerf.nl.

 

Verzorgende IG Intramurale zorg

Wij zoeken voor de afdeling intramurale zorg een Verzorgende IG(28 uur/week) Wat ga je doen? Je gaat werken op onze afdeling Intramurale Zorg en voert alle taken uit die bij de functie Verzorgende IG  horen. Je stemt de zorg af op de behoefte van de bewoners met als...

Lees meer

Verpleegkundige niveau 4

Voor onze afdeling Intramurale Zorg zoeken wij voor de avonddienst   Verpleegkundige niveau 4(20 uur/week)   Wat ga je doen? Wat ga je doen? Je coördineert alle zorg rondom cliënten waarbij de zorg wordt afgestemd met andere in- en externe hulpverleners. Je...

Lees meer

Overweegt u vrijwilliger bij ons te worden? Wij kunnen altijd wat extra handjes gebruiken. Gaat u hiervoor naar onze pagina vacatures voor vrijwilligers.

Kijk bij ons binnen: