Maaltijden

Het is mogelijk om in het Mennistenerf gebruik te maken van de warme maaltijdvoorziening. We zijn zeven dagen per week geopend en iedere dag wordt er vers gekookt. U kunt elke dag kiezen uit drie verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

menu-1159295_1920Er zijn twee mogelijkheden:

  • De warme maaltijd gebruiken in het restaurant. De maaltijd wordt om 12.00 uur geserveerd. Vanwege coronamaatregelen mogen wij u helaas niet ontvangen in ons avondrestaurant.
  • De warme maaltijd wordt aan huis bezorgd. De maaltijd wordt tussen 11.45 uur en 12.30 uur gebracht. De bezorgkosten bedragen € 0,25.

Voor beide maaltijden is de prijs gelijk, namelijk € 6,00 per hoofdmaaltijd. Per voor- of nagerecht komt er € 0,75 bij.

 

Cateringservice

Vanwege coronamaatregelen mogen wij u helaas niet ontvangen in ons avondrestaurant.

Het is mogelijk om in het Mennistenerf gebruik te maken van de cateringservice. Ook voor deze service zijn we zeven dagen in de week geopend. De mogelijkheden zijn:

  • Het geven van een verjaardag of feest: Het is mogelijk uw verjaardag of ander feest in het Mennistenerf te vieren, hiervoor zijn drie verschillende ruimtes te huur.breakfast-1059493
  • Het geven van een diner: Het diner wordt in samenspraak met de aanvrager samengesteld.
  • Het geven van een uitgebreide lunch/broodmaaltijd: De lunch wordt in samenspraak met de aanvrager samengesteld. Ook is het mogelijk na een uitvaart gebruik te maken van een broodmaaltijd.
  • Het geven van een koud/warm buffet: De keuze is tussen koud en warm buffet of in combinatie. Op aanvraag is onze uitgebreide folder met al onze mogelijkheden verkrijgbaar.
  • Het bestellen van een fototaart: Het is mogelijk om bij het bestellen van een taart een foto er op te doen voor € 5,00 extra.

Onze algemene prijslijst treft u hier.