Wijkpas

Wat is de Wijkpas?

Ieder mens kan op een bepaald moment op een punt komen waarop hij/zij hulp nodig heeft. De Wijkpas biedt inwoners van Zaandam-Zuid en omstreken praktische diensten (klusjes, boodschappen etc.) en persoonlijke ondersteuning. Dit wordt uitgevoerd door vrijwilligers en professionals.
Met de Wijkpas kunt u via een simpel telefoontje deze hulp krijgen. Op deze manier willen we er aan bijdragen dat ouderen, mensen met een functiebeperking en chronisch zieken, zelfstandig kunnen blijven wonen en volwaardig blijven meedoen in de samenleving.

 

Diensten

Als abonnee van de Wijkpas kunt u gebruik maken van onze vrijwilligers om kleine klusjes voor u op te knappen. Ook kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van professionals die verbonden zijn aan onze organisatie (kapper, pedicure, kledingherstel, klusdienst). Naar aanleiding van uw aanmelding komt een medewerker of vrijwilliger bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Aanvragen en kosten wijkpas

Om gebruik te maken van de Wijkpas dient u lid te worden. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per jaar, te betalen per automatische incasso. Met het aanmeldformulier verleent u toestemming voor deze incasso. Dit is tevens de enige betaalmogelijkheid. Is uw interesse gewekt? U kunt hier het aanmeldformulier downloaden en opsturen, wij nemen uw aanvraag dan in behandeling.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via de receptie. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.