Verzorgende IG Extramurale zorg (avond)

-Mennistenerf
-20-24 uur per week
-mbo-3

Heb je hart voor de zorg en werk je graag met ouderen, dan is deze vacature iets voor jou. We zoeken versterking in de avonddiensten voor onze afdeling Extramurale zorg.

Waar je gaat werken
Mennistenerf is een kleinschalige warme woonzorgorganisatie in Zaandam-Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om de zorg te verlenen die je wilt. Je gaat werken in de Extramurale zorg, in de avonddiensten.

Wat je gaat doen
Je voert alle taken uit die bij de functie Verzorgende IG  horen. Je werkt bij de cliënten thuis en stemt de zorg af op hun behoefte met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat betekent dat de wensen en behoeften van onze cliënten voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk.

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging en eenvoudige verpleegkundige taken. Zo nodig verricht je palliatieve zorg. Bij dat alles heb je oog voor het welbevinden van de cliënten en signaleer je tijdig veranderingen in hun (gezondheids)situatie.

Wie je bent

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3 of je bevindt je in de eindfase van jouw opleiding.

Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze.

Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wat je krijgt

 Een contract voor 20-24 uur per week (minder uren is bespreekbaar) waarbij je hoofdzakelijk werkt in de avonden tussen 15.30 uur tot 22.00 of 23.00 uur. Ook werk je weekenddiensten en op feestdagen.

 Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband.

 Salaris volgens cao afhankelijk van opleidingsniveau VVT/FWG 35;

 Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

 Solliciteren?

Je kunt je cv en motivatiebrief uploaden via het formulier. Of stuur een mail met je cv en brief naar Bettina Haupt P&O-adviseur via b.haupt@mpczaandam.nl
Heb je een vraag over deze vacature, dan kun je die stellen aan Mirelle van der Meer, teamleider EMZ, m.meer@mennistenerf.nl, 075-612 32 62.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure.
Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.