Receptioniste

– Zorggroep Zaanstreek
– Oproepkracht
– mbo

Ben jij het visitekaartje van onze organisatie en werk je graag in een klein enthousiast team? Lees dan snel verder.

Waar je gaat werken
Zorggroep Zaanstreek is in januari 2022 ontstaan uit een fusie tussen de zorgcentra Mennistenerf en Pennemes, beide in Zaandam. Er werken bij Zorggroep Zaanstreek circa 620 medewerkers en 300 vrijwilligers, die jaarlijks zorg bieden aan 1200 cliënten. Erkend, herkend en gezien worden zijn belangrijke waarden in de dienstverlening, die niet alleen van toepassing zijn op cliënten en bewoners, maar ook op medewerkers. Korte lijnen en denken in mogelijkheden en kansen zijn daarnaast kenmerkend voor de organisatie.

Wat je gaat doen
Als receptioniste ben je het gezicht van de organisatie. Je ontvangt en verwijst bezoekers en beantwoordt vragen van bewoners, bezoekers en medewerkers. Je bedient de telefooncentrale, verschaft algemene informatie en doet de welzijnscontrole. Je bewaakt het interne veiligheidssysteem en de brandalarminstallatie. Je neemt bezorgde artikelen in ontvangst, zoals: goederen van de apotheek, bloemen en poststukken en informeert de ontvanger/verantwoordelijke. Verder voer je allerhande administratieve taken uit.

 

Wie je bent

Je hebt een opleiding op mbo-niveau en ervaring met receptiewerk, bij voorkeur bij een maatschappelijk betrokken organisatie.

Affiniteit of ervaring met ouderen(zorg) is een pré.

Je bent gastvrij, representatief, doelgericht, vindingrijk bij acute vraagstukken, positief ingesteld en hebt een professionele houding.

Je kunt goed zelfstandig werken. 

Natuurlijk ga je integer om met de informatie die je hoort of leest.

Wat je krijgt

Een oproepcontract waarbinnen je ook kunt worden ingezet in de avond en in het weekend.

Werkzaamheden in onze locaties Mennistenerf en Pennemes.

Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao VVT.

Een tijdelijk contract voor zeven maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden kan worden omgezet in een vast contract.

Een prettige werksfeer in een klein team.

Solliciteren?
We ontvangen je cv en motivatiebrief graag voor 12 april 2022 via het sollicitatieformulier. Of stuur je brief en cv naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mpczaandam.nl.
Heb je vragen over de functie, dan kun je die stellen aan Robert van der Veer, manager facilitair bedrijf, r.vanderveer@mpczaandam.nl.