Ben jij die leuke en enthousiaste vakantiekracht die wij zoeken?

Zoek jij een afwisselende en dynamische baan in de zorg, een leuke en interessante manier om in de zomermaanden wat bij te verdienen én ben je minimaal 16 jaar oud? 
Bij Zorggroep Zaanstreek zoeken wij voor onze locaties Mennistenerf en Pennemes in Zaandam voor de zomermaanden vakantiekrachten in de zorg, in de huishouding en in de facilitaire dienst.
Je kunt zowel in ons zorgcentrum als bij onze cliënten thuis aan de slag. We werken in de zorg in wisselende diensten.

Heb je affiniteit met ouderen en ben je minimaal drie weken beschikbaar, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Als je daarbij nog een opleiding in de zorg hebt gevolgd, of daar nu mee bezig bent, dan heb je een streepje voor!
Wij zien jouw sollicitatie, voorzien van CV én motivatiebrief graag tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bettina Haupt, P&O-adviseur, via b.haupt@mpczaandam.nl.
Wil je eerst meer informatie, bel ons dan op telefoonnummer 075-612 32 62 voor locatie Mennistenerf en op telefoonnummer 075-650 41 10 voor locatie Pennemes.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure.