Zorggroep Zaanstreek is in januari 2022 ontstaan uit een fusie tussen de zorgcentra Mennistenerf en Pennemes, beide gelegen in Zaandam Zuid. De organisatie onderscheidt zich onder andere door de kleinschaligheid van de locaties en de hoge mate van servicegerichtheid en gastvrijheid. Er werken bij de Zorggroep Zaanstreek circa 620 medewerkers en 300 vrijwilligers die jaarlijks zorg bieden aan 1.200 cliënten. Bij de Zorggroep Zaanstreek hebben we korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

Voor onze afdeling WMO zoeken wij

Medewerkers in de Huishouding bij onze cliënten thuis (10 tot 12 uur per week)
met mogelijkheid tot urenuitbreiding

 Wat ga je doen?

Je werkzaamheden zijn gericht op het bieden van hulp in het huishouden bij mensen thuis, in Zaandam, Koog a/d Zaan, Zaandijk en Westzaan. Hierbij kun je denken aan: stofzuigen, dweilen, ramen lappen en sanitair schoonmaken. Je plant de werkzaamheden in overleg met de aan jou toegewezen cliënten.  Het is dankbaar werk waarmee je je maatschappelijke betrokkenheid laat zien en andere mensen echt helpt!

Wij vragen:

  • Enthousiasme voor het huishoudelijk werk.
  • Enige vergelijkbare werkervaring is een pré, maar niet noodzakelijk;
  • Je bent bereid om te leren en samen te werken;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent zelfstandig, integer, geduldig en representatief.

 

Wij bieden:

  • Een min-max contract. Het werk is goed te combineren met schooltijden van kinderen/andere activiteiten. We denken met jou mee over de beste manier waarop jij je werk en privé kunt combineren;
  • Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen en wordt je door ons op de hoogte gehouden van de richtlijnen en wijzigingen hierin;
  • Inschaling conform CAO VVT in de salarisschaal Hulp bij het Huishouden

 

Sollicitatie en informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je in aanmerking komen, stuur dan voor 1 april 2022 een mail en je CV aan Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mpczaandam.nl.
Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Thea Bieman, Coördinator WMO. Mennistenerf / Pennemes op telefoonnummer 075-6123262.

 

Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde om te kunnen starten.

Het navragen van referenties kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.