Zorggroep Zaanstreek is in januari 2022 ontstaan uit een fusie tussen de zorgcentra Mennistenerf en Pennemes, beide gelegen in Zaandam. De organisatie kenmerkt zich als een innovatieve organisatie en onderscheidt zich onder andere door de kleinschaligheid van de locaties en de hoge mate van servicegerichtheid en gastvrijheid. Er werken bij Zorggroep Zaanstreek circa 620 medewerkers en 300 vrijwilligers, die jaarlijks zorg bieden aan 1.200 cliënten.

Voor de financiële- en cliëntenadministratie zoeken wij een

Medewerker Planning & Control (24 uur per week)

De medewerker Planning & Control (P&C) adviseert en ondersteunt de controller en de budgethouder door het opstellen van rapportages over de bedrijfsvoering en op basis van vragen om informatie. Het ondersteunen bij het opstellen van begrotingen en de (concept) jaarrekening.  Er worden verschillende controlerende taken uitgevoerd die bijdragen aan de kwaliteit en continuïteit van de financiële- en cliëntenadministratie. De medewerker P&C voert zelf ook taken uit, zoals het beheren van de verzekeringsportefeuille en applicatiebeheer van een aantal softwarepakketten.

Voor deze functie zoeken we kandidaten met:

  • Kennis van administratieve processen op MBO 4 niveau, kennis van relevante applicaties en systemen en van actuele en ter zake doende wet- en regelgevingen;
  • Enige jaren werkervaring binnen dit vakgebied;
  • Het volgende profiel: je houdt van werken in een omgeving die in beweging is, bent analytisch en servicegericht. Je kunt mensen motiveren en tegenstanden overwinnen. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en hierin prioriteiten stellen.

Wij bieden

  • Een enerverende functie in een werkomgeving waarin de lijnen kort zijn, je mening ertoe doet en we omzien naar elkaar;
  • Werken in een klein en gemotiveerd team;
  • Een salaris in FWG schaal 45 met een minimum van € 2.773,54 en een maximum van € 3.362,22
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze uitdagende baan reageer dan voor 21 maart 2022 met een motivatiebrief en curriculum vitae naar Marianne van Reeden van de afdeling P & O van Mennistenerf, m.vanreeden@mpczaandam.nl
Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Sjef van Leeuwen,  Business Controller / HEAD a.i., s.vanleeuwen@mpczaandam.nl.