Mennistenerf is een goed gekwalificeerd, kleinschalig en hartelijk Doopsgezind woon-zorgcentrum in Zaandam Zuid. Het hoofdgebouw telt 56 (zorg)appartementen voor ouderen met lichamelijke en geestelijke beperkingen en 32 appartementen voor mensen met dementie. Daarnaast zijn er 77 aanleunwoningen en 32 zorgwoningen voor 60-plussers. Mennistenerf biedt tal van voorzieningen, waaronder een restaurant, vervoer, wasverzorging, een winkel, grand café en Wijkcentrum Dirk Prins met zijn vele activiteiten. Deze voorzieningen zijn er voor de bewoners van Mennistenerf én voor de bewoners uit de omgeving. Iedereen is welkom. Bij Mennistenerf word jij als medewerker gezien en krijg je voldoende tijd en ruimte om aan onze bewoners de aandacht en zorg te verlenen die je wilt. Met ingang van 1 mei 2022 zijn wij op zoek naar een:

Zorgbemiddelaar
(
24 uur per week)

De functie:

Een zelfstandige functie waarin je rapporteert aan de Manager Zorg. In de functie hoort voorlichting over onze locatie Mennistenerf, informatie verstrekken en relatiebeheer tot jouw takenpakket. Je hebt hiertoe contact met ziekenhuizen, huisartsen en potentiele klanten. Je bent verantwoordelijk voor wachtlijstbeheer en de in-, door- en uitstroom van cliënten/bewoners. Je hebt gesprekken met potentiele cliënten/bewoners en hun vertegenwoordigers, plaatst hen op de wachtlijst en zorgt voor het complete proces van aanmelding en plaatsing. Ook bij wijzigingen in de situatie van cliënten zorg jij voor doorplaatsingen.

Voor deze uitdagende functie vragen bij kandidaten met het volgende profiel:

  • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding op het gebied van zorgverlening, bij voorkeur een afgeronde opleiding Verpleegkunde;
  • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de VVT;
  • Goede contactuele eigenschappen, je bent enerzijds geduldig en je kunt goed luisteren en anderzijds sta je stevig in je schoenen in gesprekken en adviseer je met overtuigingskracht;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en kunt overweg met de computer.

Wij bieden jou:

  • Een baan voor 24 uur per week in een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Unieke kans om je te ontplooien in de ouderenzorg binnen een bevlogen team van leuke en deskundige collega’s;
  • Rechtspositie en salariëring conform VVT-cao; inschaling in FWG 45.
  • Een contract voor 7 maanden met een proeftijd van een maand. Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie.

Sollicitatie en informatie
Je kunt solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen. Wil je een uitgebreide functieomschrijving ontvangen, dan kan je die aanvragen bij Bettina Haupt, P&O-adviseur, via b.haupt@mpczaandam.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marije van ’t Hof, manager Zorg, via 075-612 32 62.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure. Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.