Het Mennistenerf is een kleinschalige warme woonzorgorganisatie in Zaandam Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om de zorg te verlenen die je wilt.

Wij zoeken voor de afdeling intramuraal in de nachtdienst een

 

Verpleegkundige niveau 4 of een Verzorgende IG niveau 3

(14,62 uur per week)

 Wat ga je doen?

Als zorgmedewerker in de nacht is jouw belangrijkste doel het zorgen voor een goede nachtrust van de bewoners. Je coördineert de zorg en schakelt derden in indien nodig. Je ondersteunt de zelfredzaamheid van de cliënten met zorg en verpleegkundige taken voor zover deze binnen jouw bevoegdheden liggen. Het gaat veelal om een complexe en/of chronische zorgvraag.
Je observeert en signaleert lichamelijke en psychische ziektebeelden en handelt daarnaar. Je stelt de bewoners centraal en stemt jouw werkzaamheden af op hun behoeften met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan.
Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over verpleegtechnische zaken. Je begeleidt, adviseert en informeert hen proactief om de kwaliteit van zorg te bevorderen.

Wij vragen

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4 en kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen met de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je kunt goed overweg met ouderen en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 14,62 uur per week in een cyclisch rooster, waarbij je de ene week 3 nachten werkt en de andere week twee nachten;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband;
  • Salaris volgens cao max. VVT/FWG 35 of 45 afhankelijk van jouw opleidingsniveau;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

 

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, stuur dan je motivatiebrief en CV naar Bettina Haupt, P&O-adviseur, via b.haupt@mpczaandam.nl. Of solliciteer direct via het  sollicitatieformulier op de website www.mennistenerf.nl en voeg je sollicitatiebrief en CV toe. Deze sollicitatieprocedure is verder in handen van Ellen Meijns, teamleider IMZ.  Heb je vragen mail dan naar e.meijns@mennistenerf.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de selectieprocedure. Het opvragen van referenties kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.