Het Mennistenerf is een kleinschalige en warme woonzorgorganisatie in Zaandam-Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om de zorg te verlenen die je wilt.

Wij zoeken voor de afdeling intramurale zorg:

Oproepkrachten
(verschillende niveaus)

Of je nu starter op de arbeidsmarkt bent of al de nodige levenservaring bezit, als persoon met hart voor de zorg zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je gaat werken op onze afdeling Intramurale Zorg en voert alle zorgtaken uit die bij jouw functieniveau horen. Binnen onze organisatie is het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg een belangrijk uitgangspunt. Je richt je bij het uitvoeren van jouw taken op de wensen en behoeften van onze bewoners. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk, eenvoudige verpleegkundige taken en het ronddelen van maaltijden. Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt bewoners. Soms verricht je palliatieve zorg. Je hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en signaleert tijdig veranderingen in hun gezondheidssituatie.

Wij vragen

Een zorgopleiding zoals mbo-2 Helpende, mbo-3 Verzorgende IG, mbo-4 Verpleegkundige of hbo-verpleegkundige. Of je zit in de laatste fase van jouw opleiding. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om jouw werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier in te delen. Je werkt zowel in dag- als avonddiensten. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een oproepovereenkomst;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband;
  • Salaris volgens cao, afhankelijk van opleidingsniveau VVT/FWG van schaal 25 t/m schaal 35;
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, reageer dan direct via het sollicitatieformulier of stuur je brief en CV naar Bettina Haupt, P&O-adviseur via b.haupt@mpczaandam.nl. Heb je een vraag over deze vacature, dan kun je die stellen aan Ellen Meijns of Karin Romp, teamleiders intramurale zorg via e.meijns@mennistenerf.nl en k.romp@mennistenerf.nl