Het Mennistenerf is een kleinschalige, warme woonzorgorganisatie in Zaandam-Zuid waar je als medewerker wordt gezien en waar je voldoende tijd en ruimte hebt om de zorg te verlenen die je wilt.

Wij zoeken voor de afdeling intramurale zorg een

Zorgmedewerker in de avonddienst (22,5 uur)
mbo-niveau 2 of 3

Wat ga je doen?
Je werkt in de avonduren en ondersteunt de verpleegkundige en verzorgenden IG op de afdeling Intramurale Zorg. Bij het uitvoeren van de taken binnen jouw bekwaamheid stem je de zorg af op de behoefte van de bewoners. Als basis houd je de afspraken aan die zijn vastgelegd in het zorgplan. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat bekent dat de wensen en behoeften van onze bewoners voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk.

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk, eenvoudige verpleegkundige taken en het ronddelen van maaltijden.

Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt bewoners. Soms verricht je palliatieve zorg. Je hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en signaleert tijdig veranderingen in hun gezondheidssituatie.

Wij vragen
Een afgeronde zorgopleiding op mbo-niveau 2 of 3 en kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om jouw werkzaamheden op een effectieve en efficiënte manier in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden
– Een aanstelling voor 22,5 uur per week;
– Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband;
– Salaris volgens cao VVT afhankelijk van opleidingsniveau in FWG 25 of 35;
– Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

Informatie en sollicitatie
Wij ontvangen jouw sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv, graag via het sollicitatieformulier. Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Ellen Meijns of Karin Romp, teamleiders intramurale zorg via e.meijns@mennistenerf.nl of k.romp@mennistenerf.nl.