Pennemes staat voor 350 jaar Zaanse zorg en daar zijn we trots op! Pennemes is een woon- zorgcentrum is gelegen in Zaandam, in ons huis wonen veelal ouderen. Pennemes heeft een gezellige, net verbouwde,  ontmoetingsruimte, waar ook gegeten wordt en waar activiteiten plaatsvinden. Bij de organisatie werken momenteel +/-200 medewerkers en rond de 120 vrijwilligers. Pennemes bestaat al sinds 1677 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne en innovatieve zorgorganisatie.

Wij zijn voor ons nieuwe Restaurant en Brasserie op zoek naar een:

Medewerker Restaurant (gemiddeld 15 uur per week en oproep)

 

Hoe ziet het werk eruit?

Je houdt je bezig met het voorbereiden van de maaltijden, zoals bijvoorbeeld het bereiden van soep, bereiden van lunches en bestellingen. Het klaarmaken van desserts en garnituur. Daarna zorg je voor het op gastvrije wijze serveren van de maaltijden en het drinken in het restaurant,  aan huis bij onze bewoners of aan deelnemers van vergaderingen in ons pand. Je handelt betalingen af. Verder loop je koffie/theerondes en zorg je voor het in- en uitruimen van de afwas en het schoonmaken van de tafels/ruimte. Tenslotte houd je de voorraden bij en neem je bestellingen in ontvangst.

 

Wij vragen

  • Enthousiasme voor het werken in deze bijzondere setting.
  • Bij voorkeur een opleiding in de horeca op MBO-niveau 2 niveau en ervaring in de horeca.
  • Kennis van HACCP richtlijnen.
  • Een kandidaat die zich herkent in de volgende begrippen: sociaal vaardig, geduldig, rustig, gastvrij.

 

Wij bieden jou:

  • Een functie voor 15 uur per week en daarnaast op oproep. Je werkt in een wisselend rooster inclusief de weekenden tussen 09.00 – 17.00 uur.
  • Een tijdelijk contract voor de duur van 7 maanden. Verlenging is afhankelijk van de voortgang van de resultaten en beschikbaar budget.
  • Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen en word je door ons op de hoogte gehouden van de richtlijnen en wijzigingen hierin.
  • Inschaling conform CAO VVT, FWG 25.

 

Wil je solliciteren?

Stuur dan je brief en CV voor 15 december 2021 naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mpczaandam.nl.

De sollicitatieprocedure is verder in handen van Robert van der Veer, manager Facilitair Bedrijf. Heb je vragen over deze functie dan kun je die aan hem stellen, r.vanderveer@mpczaandam.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.