Wij zoeken voor de afdeling intramurale zorg een

Zorgmedewerker in de avonddienst
Niveau 3 of niveau 4
(22,5 uur/week)

Wat ga je doen?

Je coördineert alle zorg rondom cliënten waarbij de zorg wordt afgestemd met andere in- en externe hulpverleners. Je stelt de zorgafspraken vast en ondersteunt de zelfredzaamheid van de cliënten met zorg en verpleegkundige taken die binnen jouw bevoegdheid vallen. Het gaat daarbij veelal om een complexe en/of chronische zorgvraag.
Je leert de bewoners kennen en bouwt een vertrouwensrelaties met hen op. Je observeert en signaleert lichamelijke en psychische ziektebeelden en handelt daarnaar. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat bekent dat de wensen en behoeften van onze bewoners voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk
Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over verpleegtechnische zaken. Je begeleidt, adviseert en informeert hen proactief om de kwaliteit van zorg te bevorderen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de bewoners.

Wij vragen

Een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 of verzorgende I.G. kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 22,5 uur per week.
  • Je werkzaamheden voer je in een cyclisch rooster uit met werktijden van 15.30 tot 23.30 uur.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband.
  • Salaris volgens cao vvt afhankelijk van opleidingsniveau. Verpleegkundige niv. 4, schaal 45, Verzorgende IG (niv. 3), schaal 35.
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT.

 

 Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, reageer dan direct via het sollicitatieformulier of stuur je brief en CV voor 1 juli 2021 naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O. m.vanreeden@mennistenerf.nl. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Deze sollicitatieprocedure is verder in handen van de teamleiders intramuraal, Ellen Meijns. Heb je vragen mail dan naar e.meijns@mennistenerf.nl.