Voor diverse afdelingen zoeken wij

Vakantiekrachten

Zoek jij een leuke, afwisselende, dynamische en interessante manier om in de zomermaanden wat bij te verdienen?
Wij zoeken voor de zomermaanden vakantiekrachten. Je kunt zowel in ons zorgcentrum als bij onze cliënten thuis aan de slag.

Zowel in de intramurale zorg als extramurale zorg hebben we nog plek voor vakantiekrachten. Heb je ervaring in de zorg en een zorgopleiding op niveau 2, 3 of 4 of ben je bijna klaar met jouw opleiding dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Vind je het leuk om huishoudelijk werk te doen? Zowel bij de cliënten thuis als bij ons in het zorgcentrum kunnen we extra handjes gebruiken in de zomerperiode.
Ben jij dat extra handje in onze grote keuken? Bij diverse keukenwerkzaamheden kunnen we je goed gebruiken. 

Kom je bij ons in de zorg werken, houd er dan wel rekening mee dat er gewerkt wordt in wisselende diensten.

Dus heb je affiniteit met ouderen, ben je 16 jaar of ouder én ben je minimaal drie weken beschikbaar, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Wil je solliciteren, klik dan hier op ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.

Wil je eerst informatie, mail dan naar:

Dus heb je affiniteit met ouderen, ben je 16 jaar of ouder én ben je minimaal drie weken beschikbaar, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Wil je solliciteren, klik dan hier op ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.