Wij zoeken voor de afdeling intramuraal  in de nachtdienst een

 

Verpleegkundige niveau 4 of een Verzorgende IG
(17,54 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als zorgmedewerker in de nacht is jouw belangrijkste doel het zorgen voor een goede nachtrust van de bewoners. Je coördineert de zorg en schakelt derden in indien nodig. Je ondersteunt de zelfredzaamheid van de cliënten met zorg en verpleegkundige taken voor zover deze binnen jouw bevoegdheden liggen. Het gaat veelal om een complexe en/of chronische zorgvraag.

Je observeert en signaleert lichamelijke en psychische ziektebeelden en handelt daarnaar. Je stelt de bewoners centraal en stemt jouw werkzaamheden af op hun behoeften met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan.

Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over verpleegtechnische zaken. Je begeleidt, adviseert en informeert hen proactief om de kwaliteit van zorg te bevorderen.

 

Wij vragen

Je hebt een afgeronde zorgopleiding op niveau 3 of 4 en kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen met de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je kunt goed overweg met ouderen en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 17,54 uur per week in een cyclisch rooster waarbij je drie nachten achter elkaar werkt en zes nachten vrij bent.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijk blijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao max VVT/FWG 35 of 45 afhankelijk van jouw opleidingsniveau
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT

 

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, stuur dan je brief en CV voor 1 juli 2021 naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O. m.vanreeden@mennistenerf.nl. Of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Deze sollicitatieprocedure is verder in handen van de teamleiders intramuraal, Ellen Meijns. Heb je vragen mail dan naar e.meijns@mennistenerf.nl.