Heb jij hart voor de zorg, bouw je graag een band op met jouw cliënten en werk je graag in een warme organisatie waar je ertoe doet dan is deze vacature iets voor jou

Verpleegkundige niveau 4
(aantal uren per week in overleg)

 

Wat ga je doen?

Je coördineert alle zorg rondom cliënten waarbij de zorg wordt afgestemd met andere in- en externe hulpverleners. Je stelt zorgafspraken vast en ondersteunt de zelfredzaamheid van de cliënten met zorg en verpleegkundige taken. Het gaat daarbij veelal om een complexe en/of chronische zorgvraag.
Je leert de bewoners kennen en bouwt een vertrouwensrelaties met hen op. Je observeert en signaleert lichamelijke en psychische ziektebeelden en handelt daarnaar. Je stelt de bewoners centraal en stemt jouw werkzaamheden af op hun behoeften met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan.
Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over verpleegtechnische zaken. Je begeleidt, adviseert en informeert hen proactief om de kwaliteit van zorg te bevorderen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de bewoners.

 

Wij vragen

Minimaal een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4, kennis van sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoefte. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en bent in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.
Bevind je je in de eindfase van je opleiding voor verpleegkundige niveau 4 dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.

 

Wij bieden

  • Aantal uur per week in overleg
  • Werken in een cyclisch rooster
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijk blijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao max VVT/FWG 45
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT

 

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, stuur dan je brief en CV naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mennistenerf.nl of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en cv toe. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.