Voor onze afdelingen Intramurale Zorg zoeken wij een

 

Dagbestedingscoach
(voor 20 uur per week)

 

Wie zijn wij?

Het Mennistenerf is een kleinschalige zorgorganisatie gericht op de (wijk)bewoners van Zaandam-Zuid. Onze cliënten (binnen en buiten het zorgcentrum) hebben zelf de regie in hun woon- en leefsituatie. Naast de ondersteuning van onze cliënten ondersteunen we ook het netwerk van familie, vrienden en buren. Met als doel om ieders gevoel van welbevinden en kwaliteit van leven te versterken. De aandacht en professionele zorg vanuit het Mennistenerf is mogelijk binnen de gehele keten van welzijn, wonen en zorg, zowel in de wijk als binnen het zorgcentrum. Wanneer ondersteuning op gebied van welzijn gevraagd wordt richt het Mennistenerf zich op zelfredzaamheid van de persoon door het bieden van ondersteuning op maat, afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten.

 

Wat ga je doen?

Als dagbestedingscoach ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van een zinvolle op de persoon afgestemde daginvulling. Dit zijn zowel bewoners met lichamelijke problematiek als psychogeriatrische problematiek. Je begeleidt en adviseert de bewoners om zo zelfstandig mogelijk te leven en deel te nemen aan alle aspecten van het dagelijks leven. Het welbevinden van de bewoners is hierbij jouw belangrijkste leidraad. De woon- en leef wensen van de individuele bewoners zijn jouw uitgangspunt. Je overlegt met mantel-zorgers en derden en coacht de uitvoerende medewerkers en vrijwilligers. Je biedt vak-inhoudelijke ondersteuning. Je bevordert de samenwerking en uitwisseling van feedback binnen het Intramurale team ten behoeve van een goed werkklimaat.

 

Wij vragen

Je hebt een relevante opleiding op niveau 4 afgerond, of je bent bereid je hier verder in te scholen. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leef-wijze. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken, bent goed in staat om je werkzaam-heden effectief in te delen en prioriteiten te stellen. Je beschikt over een empathisch vermogen en coachende vaardigheden. Je kunt weerstanden overwinnen, bent flexibel, hebt geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 20 uur per week;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat na een verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband;
  • Salaris volgens de cao VVT/FWG 40 (het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau).

 

Informatie en sollicitatie

Je kunt tot 14 augustus 2020 solliciteren bij Zorgcentrum Mennistenerf. Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en cv toe. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar Karin Schut van de afdeling P&O, k.schut@mennistenerf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.