Zit zorgen jou in het bloed en wil jij iets betekenen voor ouderen in Zaandam Zuid, reageer dan op onze vacature bij de afdeling Extramuraal (Thuiszorg). Wij zoeken een

 

Helpende
(16 – 20 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als helpende in de extramurale dienstverlening bied je hulp en verzorging aan ouderen bij hen thuis. De vraag van de cliënt is voor jou het uitgangspunt van je werkzaamheden. Je kunt je goed aanpassen aan verschillende situaties. Jouw werk bestaat voornamelijk uit lichamelijke verzorging. Indien nodig voer je eenvoudige verpleegtechnische handelingen uit die binnen jouw bevoegdheid liggen. Bij dat laatste kun je bijvoorbeeld denken aan oog druppelen of aanreiken medicatie. Tijdens je werk let je op het welbevinden van jouw cliënten. Zijn er bijzonderheden dan geef je die door aan je leidinggevende.

 

Wij vragen

Je hebt de opleiding Helpende niveau 2 afgerond en hebt bij voorkeur enige werkervaring in een verzorgende functie. Je kunt goed met ouderen overweg, respecteert hun leefwijze en hebt oog en oor voor hun behoeften. Je bent in staat zelfstandig te werken en je werkzaamheden goed te plannen en in te delen. Je beschikt over inlevingsvermogen en hebt geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 16 – 20 uur per week
  • Een functie die in een wisselend rooster wordt vervuld (dag- en avonddiensten)
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar dat na een verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens de cao VVT/FWG 25.

 

 

Informatie en sollicitatie

Je kunt tot 1 mei 2020 solliciteren bij het Mennistenerf. Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar Karin Schut van de afdeling P&O, k.schut@mpczaandam.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar Mirelle van der Meer, teamleider Extramurale Zorg, m.meer@mennistenerf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.