Wil jij je autorijbewijs bij elkaar sparen? Bij diverse organisatie-onderdelen zijn wij op zoek naar 

Vakantiekrachten

 

Zoek jij een afwisselende en dynamische baan in de zorg, een leuke en interessante manier om in de zomermaanden wat bij te verdienen én ben je minimaal 16 jaar? Bij Zorgcentrum Mennistenerf en Thuiszorgteam Dirk Prins zoeken wij voor de zomermaanden vakantiekrachten in de zorg en de huishouding. Je kunt zowel in ons zorgcentrum als bij onze cliënten thuis aan de slag en we werken in de zorg in wisselende diensten.

 

Heb je affiniteit met ouderen en ben je minimaal drie weken beschikbaar dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je kunt bij ons zowel in het zorgcentrum als bij de mensen thuis aan de slag. Als je daarbij nog een opleiding in de zorg hebt gevolgd, of daar nu mee bezig bent, dan heb je een streepje voor.

 

Wil je solliciteren, klik dan op de groene button ‘Solliciteer nu’ of mail je brief en CV naar k.schut@mennistenerf.nl, P&O medewerker.

Wil je eerst meer informatie, mail dan naar:

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.