Voor onze afdelingen Intramurale Zorg zoeken wij

 

Verzorgenden IG
(voor 18 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken op onze afdeling Intramurale Zorg en voert alle taken uit die bij de functie Verzorgende IG  horen. Je stemt de zorg af op de behoefte van de bewoners met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat bekent dat de wensen en behoeften van onze bewoners voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk dat bestaat.

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk, eenvoudige verpleegkundige taken en het ronddelen van maaltijden.

Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt bewoners. Soms verricht je palliatieve zorg. Je hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en signaleert tijdig veranderingen in hun gezondheidssituatie.

 

Wij vragen

Een afgeronde zorg opleiding op niveau 3 of je bevind je in de eindfase van jouw opleiding. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 18 uur per week
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao afhankelijk van opleidingsniveau VVT/FWG 35
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT

 

Informatie en sollicitatie

Je kunt tot 1 mei 2020 solliciteren. Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je brief en CV bij. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar Karin Schut van de afdeling P&O, k.schut@mpczaandam.nl.  Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Ellen Meijns, teamleiders intramurale zorg, e.meijns@mennistenerf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.