Wordt jij blij van de zorg en wil jij iets betekenen voor ouderen in Zaandam Zuid, reageer dan op onze vacature bij de afdeling extramuraal (thuiszorg). Wij zoeken een

 

Verzorgende niveau 3
(16-20 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende niv. 3 ondersteun je ouderen in hun thuissituatie met zorg- en verpleegkundige taken. Je stemt de zorg af op de behoefte van  jouw cliënt met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan.  Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk en eenvoudige verpleegkundige taken.

Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt cliënten met psychosociale problemen.  Soms verricht je palliatieve  zorg. Je hebt oog voor het welbevinden van jouw cliënt en signaleert tijdig veranderingen in het de gezondheidssituatie.

Zijn er bijzonderheden, dan meld je dat bij je leidinggevende. Je rapporteert over je werkzaamheden en bewerkt en evalueert de zorgplannen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de cliënten.

 

Wij vragen

Een afgeronde opleiding Verzorgende (IG) niveau 3  en enige ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep. Kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en  bent goed in staat om je werkzaamheden effectief in te delen.  Je beschikt over een empathisch vermogen, bent flexibel, hebt geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 16 tot 20 uur per week
  • De functie wordt in wisselend rooster ingevuld
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijk blijvende omstandigheden wordt omgezet in een  vast dienstverband
  • Salaris volgens de cao VVT/FWG 35
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT
  • Goede scholingsmogelijkheden.

 

Wil je solliciteren?

Je kunt tot 10 januari 2020 solliciteren via ons sollicitatieformulier, voeg wel je sollicitatiebrief en CV toe. Of stuur je brief naar Marianne van Reeden P&O, m.vanreeden@mennistenerf.nl.

De sollicitatieprocedure is verder in handen van Mirelle van der Meer, teamleider Extramuraal. Heb je vragen over deze functie dan kun je die aan haar stellen, m.meer@mennistenerf.nl of telefonisch (075) 6123262.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.