Wordt jij blij van de zorg en wil jij iets betekenen voor ouderen in Zaandam Zuid, reageer dan op onze vacature bij de afdeling extramuraal (thuiszorg). Wij zoeken een

 

Verzorgende niveau 3
(16-20 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende niv. 3 in de extramurale dienstverlening ondersteun je ouderen in hun thuissituatie.  Je stemt de zorg af op de behoefte van  jouw cliënt met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan.  Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging en eenvoudige verpleegtechnische handelingen binnen jouw bevoegdheid.
Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensband op en ondersteunt cliënten met psychosociale problemen.  Je hebt oog voor het welbevinden van jouw cliënt en signaleert tijdig veranderingen in het de gezondheidssituatie.
Je rapporteert over je werkzaamheden en bewerkt en evalueert de zorgplannen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de cliënten.

 

Wij vragen

Een afgeronde opleiding Verzorgende (IG) niveau 3 en enige ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep. Kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en  bent goed in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je beschikt over een empathisch vermogen, bent flexibel, hebt geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 16-20 uur per week in een min-max contract.
  • De functie wordt in rooster ingevuld met weekend- en avonddiensten. Heb je specifieke wensen ten aanzien van het rooster dan zijn die bespreekbaar.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar dat na een verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband.
  • Salaris volgens de cao VVT/FWG 35.

 

Wil je solliciteren?

Je kunt tot 31 augustus 2019 solliciteren bij het Mennistenerf. Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe. Of stuur je brief naar Marianne van Reeden P&O, m.vanreeden@mennistenerf.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar Mirelle van der Meer, teamleider Extramurale Zorg, m.meer@mennistenerf.nl, of bellen naar (075) 6123 262.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.