Wij verlenen een ZZP opdracht aan een

 

Ambtelijk secretaris COR
(8-10 uur per week)

 

Algemeen

De stichtingen Pennemes en Mennistenerf zijn beide kleinschalige zorgorganisaties die werken in Zaandam Zuid.  Onze dienstverlening is vooral toegespitst op ouderen die wonen in een van onze beide zorgcentra of in de wijk. Wij bestrijken de hele keten aan zorg en dienstverlening.

 

Met ingang van 12 september 2018 zijn Pennemes en het Mennistenerf bestuurlijk gefuseerd. Beide organisaties maken nu onderdeel uit van de Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC). Met de fusie is ook de medezeggenschapstructuur gewijzigd. De twee zelfstandige organisatieonderdelen kennen beiden een ondernemingsraad. Daarnaast is voor MPC een Centrale Ondernemingsraad (COR) opgericht. In MPC zijn alle medewerkers ondergebracht die voor beide locaties werkzaam (kunnen) zijn. Het gaat hierbij vooral om medewerkers met een staf- of ondersteunende functie.

 

Opdrachtomschrijving

Als ervaren ambtelijk secretaris ondersteun je de COR zowel op administratief, organisatorisch als beleidsmatig gebied. Je bewaakt en verzorgt het proces omtrent de voortgang en afdoening van besluiten en biedt advies aan de leden van de COR met betrekking tot de bevoegdheden op grond van de WOR.

 

De COR heeft nog geen ervaring in het werken met een ambtelijk secretaris en is op zoek naar een ondersteuner die vakinhoudelijk over ruime kennis beschikt en in staat is om dit op een coachende manier over te brengen.

 

Aanstelling

Zelfstandig zonder personeel (ZZP) via een overeenkomst van opdracht. Je bent als ZZP’er ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikt over een BTW-nummer.

 

Periode

Vooralsnog voor de duur van twee jaar en met een wekelijkse tijdsinvestering van 8 tot 10 uur.

 

Procedure

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mpczaandam.nl, of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.  Heb je vragen over de opdracht en/of over de (C)OR, neem dan contact op met Thea Bieman, t.bieman@mennistenerf.nl.
Ben je geen ZZP’er maar wel geïnteresseerd schroom dan niet om contact met ons op te nemen.