Voor de thuiszorg zoeken wij

 

Vakantiekrachten in de huishoudelijke zorg

 

Heb jij affiniteit met ouderen, spreek je goed Nederlands en zoek jij een leuke manier om in de zomermaanden wat bij te verdienen?

 

Wij zoeken voor de zomermaanden vakantiekrachten in de huishouding. Als huishoudelijk verzorgende voer jij bij de cliënt thuis huishoudelijke werkzaamheden uit.  Dit doe je op basis van afspraken die zijn gemaakt en vastgelegd in een overeenkomst tussen de cliënt en Mennistenerf. De coördinator huishoudelijke dienst is jouw aanspreekpersoon binnen de organisatie. Zij deelt de cliënten in en zal er zoveel mogelijk voor zorgen dat je één of een aantal vaste cliënten krijgt toegewezen.

 

Wil je solliciteren, klik dan hier op ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mennistenerf.nl.

 

Wil je eerst informatie, mail dan naar:

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.