Heb jij een duidelijke visie op eigentijds leidinggeven en ligt jouw kracht in het ondersteunen van teams zonder onmiddellijk de touwtjes in handen te nemen? Ben je een motivator en kun je variëren in stijlen bij het begeleiden van teamleden, dan is deze vacature vast iets voor jou.

 

Voor onze afdeling extramuraal (thuiszorg) zoeken wij een

 

Teamleider
(28 uur per week)

 

Wie ben jij en wat ga je doen?

Je bent sensitief voor wat er gebeurt in en om de organisatie en kunt je makkelijk zowel intern als extern bewegen. Door mensen te ondersteunen en te adviseren en hen zelf resultaten te laten behalen, bouw je vertrouwen op.

Bij nieuwe beleidsontwikkelingen ben je met jouw analytische en communicatieve vaardigheden in staat om een praktische vertaling te maken naar de medewerkers. Je vormt de verbindende schakel tussen de verschillende organisatie-onderdelen.

Als teamleider richt je je op het vergroten van de zelfstandigheid van de teams. Je stimuleert de ontwikkeling van de teamleden en hun probleemoplossend vermogen, je creëert de randvoorwaarden waardoor zij hun werk effectief kunnen doen.

Je voert delen van het personeelsbeleid uit zoals het houden van functioneringsgesprekken en verzuimbegeleiding. Je zorgt voor een goed werkende overlegstructuur waarin alle teamleden een aandeel kunnen hebben. Je bewaakt personele budgetten, bent verantwoordelijk voor het afdelingsbudget en bewaakt de indicatie in relatie tot de werkgelijke zorgvraag.

 

Wij vragen

Een afgeronde relevante opleiding op MBO4 of HBO-niveau, eventueel aangevuld met een opleiding management in de zorg. Werkervaring in een functie in de (ouderen)zorg is een pre. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een verbinder die goed kan samenwerken en je hebt een duidelijke visie op de wijze waarop we de extramurale zorg handen en voeten kunnen geven. Een coachende stijl van leidinggeven heeft jouw voorkeur. Met jouw betrouwbaarheid weet je mensen voor je te winnen. Je beschikt over goede didactische en communicatieve vaardigheden.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 28 uur per week.
  • Een functie die binnen dagdiensten wordt ingevuld. Weekenddiensten maken onderdeel uit van het rooster. Daarnaast is er eenmaal per acht weken een week telefonische bereikbaarheidsdienst van 15.45 tot 07.15 uur.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar dat na een verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband.

Salaris volgens de cao VVT/FWG 50. De beschrijving van de functie teamleider wordt momenteel herzien binnen het Mennistenerf. Uit die herziening kan een hogere salarisgroep voortkomen.

 

Wil je solliciteren?

Je kunt tot 15 mei 2019 solliciteren bij het Mennistenerf via Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mennistenerf.nl of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.
De sollicitatieprocedure is verder in handen van Corien Bosveld, manager Zorg. Heb je vragen over deze functie dan kun je die aan haar stellen, c.bosveld@mennistenerf.nl.