Wij zoeken voor de afdeling intramuraal een

Medewerker Linnenkamer
(12-15 uur per week)

 

Wat ga je doen?

In de linnenkamer werk je samen met 3 vaste collega’s en verschillende wisselende krachten en vrijwilligers. Een hecht en gezellig team. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het schoon en verzorgd houden van kleding en linnengoed van de cliënten van Mennistenerf en Pennemes. Je verzamelt en sorteert het wasgoed en draagt zorg voor het wassen, strijken, vouwen en weer distribueren. Voor de juiste distributie voorzie je de kleding van labels en verzorgt de registratie. Je beoordeelt het wasgoed op kwaliteit en overlegt zo nodig met de cliënt over vervanging. Je registreert klachten en vermissingen van wasgoed en meldt dit zo nodig aan de teamleider. Op verzoek herstel of vermaak je kleding.

 

Wij vragen

Je hebt een diploma op VMBO niveau en enig inzicht in de werking van machines en materialen. Je beheersing van de Nederlandse taal is goed. Kleine verstel- en vermaak werkzaamheden kun je uitvoeren. Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken en bent bestand tegen enige werkdruk. Je kunt goed met mensen omgaan, hebt affiniteit met ouderen. Een respectvolle bejegening ligt in jouw aard. Je bent in staat om praktische problemen zelf op te lossen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 12 tot 15 uur per week conform rooster verdeeld over 3-4 dagen, soms ook in de weekenden
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar dat na verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao max VVT/FWG 10
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (eventueel)

 

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, stuur dan je brief en CV voor 10 februari 2019 naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O. Dat kan eenvoudig via ons sollicitatieformulier.  Deze sollicitatieprocedure is verder in handen van de teamleider facilitaire zaken Arnold Blom.  Als je een vraag hebt dan kun je die aan hem stellen via de mail a.blom@mennistenerf.nl.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.