Voor onze afdeling extramuraal (thuiszorg) zoeken wij een

 

Verzorgende niveau 3
(16-20 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende niveau 3 ondersteun je ouderen bij hen thuis met zorg- en verpleegkundige taken. Je stemt de zorg af op de behoefte van jouw cliënt met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan. Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk en eenvoudige verpleegkundige taken.

Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt cliënten met psycho-geriatrische problemen. Je verricht somatische zorg maar ook de palliatieve zorg behoort tot jouw taken Je hebt oog voor het welbevinden van jouw cliënt en signaleert tijdig veranderingen in het de gezondheidssituatie.

Zijn er bijzonderheden, dan meld je dat bij je leidinggevende. Je rapporteert over je werkzaamheden en bewerkt en evalueert de zorgplannen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de cliënten.

 

Wij vragen

Een afgeronde opleiding Verzorgende (IG) niveau 3 en enige ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de thuiszorg. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep. Kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en bent goed in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je beschikt over een empathisch vermogen, bent flexibel, hebt geduld en doorzettingsvermogen.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 20 tot 26 uur per week
  • Een functie die in een wisselend rooster wordt vervuld (dag- en avonddienst)
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar dat na een verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens de cao VVT/FWG 35.

Informatie en sollicitatie

Je kunt tot 4 maart 2019 solliciteren bij het Mennistenerf. Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe.

Voor meer informatie over deze functie kun mailen naar Mirelle v.d. Meer, teamleider Extramurale Zorg, m.meer@mennistenerf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.