Voor onze afdeling Dagverzorging (zowel somatiek als psychogeriatrie) zoeken wij een

 

Medewerker Dagverzorging
(18 uur per week)

 

 

Wat ga je doen?

Je maakt activiteitenplannen en biedt activiteiten aan in groepsverband of individueel waarmee je de cliënten ondersteunt in het bevorderen van de vitaliteit, de dagstructuur en bij het leggen en onderhouden van sociale contacten. Je weet een veilige en huiselijke sfeer te creëren, bouwt een vertrouwensrelatie op en ondersteunt cliënten en hun mantelzorgers.

De cliënten van de Dagverzorging zijn ouderen uit de wijk met een somatisch en of psychogeriatrisch zorgvraag. Je bent in staat om ziektebeelden te herkennen en daarnaar te handelen. Daarbij stem je de te verlenen zorg af op de lichamelijke en geestelijke conditie van de bezoekers. Je hebt oog en oor voor hun welbevinden en signaleert tijdig veranderingen.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de dagverzorging en coacht vrijwilligers bij het begeleiden van activiteiten.

Je rapporteert over je werkzaamheden en bewerkt en evalueert de zorgplannen. Je onderhoudt contacten met familie en andere relaties van de cliënten.

 

Wij vragen

Een relevante opleiding op niveau 3 en enige ervaring in een soortgelijke functie.  Heb je een opleiding op niveau 2 en veel ervaring in een soortgelijke functie dan nodigen we je ook uit om te solliciteren. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep. Kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en bent goed in staat om je werkzaamheden effectief in te delen. Je beschikt over empathisch vermogen, bent flexibel, hebt geduld en doorzettingsvermogen.  Ben je ook in staat om incidenteel het thuiszorgteam te ondersteunen, dan zien wij dat als een groot voordeel.

 

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 18 uur per week
  • Een functie die in een wisselend rooster wordt vervuld waar ook weekenddiensten onderdeel van zijn
  • Een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar, dat na een verlenging kan worden omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens de cao VVT/salarisgroep 35.

 

Informatie en sollicitatie

Je kunt tot 7 december 2018 solliciteren bij het Mennistenerf. Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier en voeg je sollicitatiebrief en CV toe. Je kunt je sollicitatie ook sturen naar Marianne van Reeden van de afdeling P&O, m.vanreeden@mennistenerf.nl

 

Voor meer informatie over deze functie kun mailen naar Mirelle v.d. Meer, teamleider Extramurale Zorg, mmeer@mennistenerf.nl.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.