Wij zoeken

 

Chauffeurs en planners

 

Houdt u van autorijden en contact met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wij hebben een aantal auto’s in bezit waar we chauffeurs voor vragen die bewoners willen rijden in de Zaanstreek. Tevens vragen wij chauffeurs die maaltijden rond willen brengen, ook hiervoor is vervoer aanwezig. De maaltijden worden in de Zaanstreek rondgebracht.
•   Chauffeurs zorgmobiel (8.30-12.30 u en 13.00-16.30 u)
•   Chauffeurs maaltijdbezorging (11.15-12.45 u)
•   Planners (8.30-12.30 u en 13.00-16.30 u)

Vereisten: Minimaal 18 jaar en in bezit van een geldig rijbewijs. Affiniteit hebben met ouderen, goede communicatieve vaardigheden bezitten en de Nederlandse taal beheersen.

 

Serveersters in ons restaurant

 

Vindt u het leuk om te serveren in ons restaurant? Dan zijn we op zoek naar u!

Voor het serveren van de warme maaltijd op donderdag en in het weekend zoeken wij vrijwilligers. Vanaf 11.00 uur worden de tafels gedekt en aansluitend komen de bewoners om 12.00 uur om de warme maaltijd te nuttigen. De maaltijd wordt op borden uitgeserveerd waarbij ook veel contact is met de bewoners. Na afloop worden de tafels weer afgeruimd.

Vereisten: Minimaal 18 jaar en affiniteit hebben met ouderen. Goede communicatieve vaardigheden en de Nederlandse taal beheersen.

 

Begeleider wandelaars

 

Bent u graag in beweging? Dan zijn wij op zoek naar u!

Voor de op te starten wandelclub vragen wij wandelaars die een bewoner willen begeleiden. U haalt de bewoner, die veelal in een rolstoel zit, op van het appartement en wandelt in groepsverband buiten. Na afloop van de wandeling drinkt u samen een kopje koffie in ons restaurant. Daarna brengt u de bewoner weer terug naar het appartement.

Vereisten: Minimaal 18 jaar oud en affiniteit hebben met ouderen. Verder moet u in staat zijn een rolstoel te duwen, de Nederlandse taal te beheersen en goede communicatieve vaardigheden bezitten.

 

Informatie en sollicitatie:
Voor informatie over bovenstaande vacatures kunt u contact opnemen met Belinda Alkema, coördinator Welzijn. Dit kan telefonisch via nummer (075) 6123262 of via de mail, b.alkema@mennistenerf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.